Despre noi și bucătarul nostru

Restaurant Yiamas

Restaurantul Yiamas  este un restaurant cu specific grecesc situat in Com. Drambar cu un bucătar executiv cu experiență în management, coordonare și dezvoltare de meniuri în diverse produse alimentare.

Bucătarul nostru este abil, cu peste 25 de ani de experiență profesională ca bucătar în restaurante și banchete, oferind o varietate de bucătării. El este un profesionist motivat, cu abilități remarcabile atât ca bucătar, cât și ca manager. Acesta a dobândit abilități superioare de conducere și relaționare, dar și experiență în crearea de meniuri speciale, analiza costurilor alimentare, bugetare, controlul inventarului și achiziții. Posedă abilitatea de a planifica eficient cantitatea necesară pentru funcție, creând astfel cât mai puțină risipă sau chiar deloc. 


Christos Zervas  a participat la diverse cursuri/ateliere de pregătire și certificare continuă a alimentelor, dobândind cunoștințe nemaipomenite în ceea ce privește prepararea creativă a mâncării, dar prezentările și coordonarea cu managementul prin Gestionarea unei echipe de bucătari.

Deseori capacitatea de a produce sub presiune extremă și în condiții de notificare scurtă a fost testată și trecută cu excelență.