Ce ofera sala noastra de evenimente!?

Capacitate pana la 300 de persoane

Descoperiți spațiul perfect la Yiamas, unde putem găzdui evenimente pentru până la 300 de persoane! Sala noastră este spațioasă și primitoare, creând o atmosferă perfectă pentru orice ocazie specială.

Meniu personalizat

Fiecare detaliu al meniului nostru este conceput cu atenție pentru a satisface cele mai rafinate gusturi și pentru a se potrivi perfect cu atmosfera evenimentului dumneavoastră.

Servicii de ospitalitate impecabile

Echipa noastră dedicată și profesionistă este aici pentru a vă asigura că fiecare detaliu este gestionat cu grijă.

Ce evenimente poti sustine in sala noastra?

In sala de evenimente Yiamas de langa Alba Iulia, suntem pregătiți să găzduim o varietate de evenimente pentru a vă transforma visurile în realitate. Sala noastră cu o atmosfera primitoare se pretează perfect pentru diverse ocazii, inclusiv majorate, nunți și botezuri. Pentru petrecerile de majorat, Yiamas este locul ideal pentru a marca această trecere importantă. Pentru nunți elegante și sofisticate, Yiamas oferă un decor rafinat și un spațiu versatil pentru a găzdui ceremoniile și recepțiile de nuntă. Pentru ceremonii pline de emoție și petreceri festive de botez, Yiamas oferă un mediu cald și prietenos.

Cum arată preparatele noastre în timpul evenimentului!?

La Yiamas, mâncarea noastră este gândită să fie delicioasă și să vă bucure la maxim în timpul evenimentului vostru special. Meniul nostru este făcut să se potrivească oricărui tip de petrecere, fie că e vorba de o aniversare, o nuntă sau un botez. Mâncarea principală este special pregătită de bucătari talentați. Avem preparate cu carne, fructe de mare și variante vegetariene, așa că fiecare invitat are ceva delicios de gustat.Ca să potrivim mâncarea bună, avem și o selecție de băuturi alese cu grijă. De la vinuri bune la băuturi răcoritoare.